Om mig

Kost och näringsrådgivare/matkreatör/inspiratör/vandringsledare/utbildare och föreläsare.

Jag har som ambition och stora intresse att få människor att må bra. Jag brinner för god näringsrik och vacker mat, jag brinner för naturlig hälsa och jag anser att mediciner är ett feltänk.
Friskvård är att vårda det friska, att se symptom som varningsklockor och rätta till i stället för att ta bort eller dämpa.

Vandringar och hälsoresor

Som en bonus har jag 28 år i resebranschen att se tillbaka på och luta mig emot när jag arrangerar mina egna resor och events.

Catering och hälsosam matSmörgåstårta

När det kommer till matlagning och catering är det hemlagat av superfina råvaror som gäller. Jag lägger där inte in mina egna värderingar utan gör den mat du önskar. Beställer du smörgåstårta så gör jag smörgåstårta även om jag själv inte rekommenderar bröd. Är det fest så är det. Dock blir smörgåstårtan oslagbart lyxig och god och det är inte formfranska i den, det lovar jag.

 

Utbildningar relaterade till hälsa:

  • Licensierad Kost- och näringsrådgivare med inriktning Paleo/Lågkolhydratskost 1 termin, MF Hälsocenter 2011
  • Basmedicin, Forum Academia 2016
  • Detox och tungmetaller, Edura 2015
  • Certifierad hormonterapeut, Kloka Råd 2013
  • Certifierad andningsinstruktör, Anders Olsson/Medveten andning 2017
  • Diverse kurser och föredrag med kända och mindre kända utövare och författare inom ämnet hälsa och kanske bortåt 50 lästa böcker.
    En egen hälsoresa samt rådgivning riktad till min egen familj och nära vänner samt 7 års erfarenhet av klientarbete med fantastiska resultat.
    Helene Kjellin